Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@00:45:33 GMT

آیا خارش پوست از علائم بیماری کرونا است؟

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۷۴۰۵

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی درباره ارتباط خارش پوست با بیماری کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،‌ هاشمیان فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خارش پوست از علائم بیماری کرونا است؟ اظهار کرد: خارش پوست هیچ ارتباطی با بیماری کرونا ندارد و می تواند علل مختلفی از جمله به حساسیت های پوستی بر اثر مصرف مواد غذایی خاصی و حتی حساسیت به مواد شوینده مربوط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱ مورد، که خارش پوست شما می تواند در مورد سلامتی شما آشکار کند

دلایل متعددی برای خارش پوست وجود دارد که برخی از آنها مربوط به بیماری های پوستی است و برخی مربوط به بیماری های جدی تر دیگر مانند سرطان وایدز.خارش پوست، یکی از شایع ترین شکایاتی است که بیماران را مجبور می کند برای تخفیف یا درمان آن به متخصصین پوست و مو مراجعه کنند. گاه خارش چنان شدید است که فرد، قادر به خوابیدن نبوده و امکان زندگی عادی برای فرد وجود ندارد. علل احتمالی خارش مزمن بیش تر از پوست خشک است و می تواند ریشه در بیماری هایی داشته باشد که به آنها اشاره خواهیم کرد.

تاثیر بیماری های کلیوی بر روی پوست

خارش شدید در سراسر بدن، اغلب در افرادی که دچار بیماری کلیوی یا مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی هستند، رخ می دهد.در واقع یک مطالعه نشان داد که ۴۲ درصد از بیماران دیالیزی دچار خارش متوسط ​​تا شدید کلیوی بودند. آنتونی M. رزسی، MD، دستیار در مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering و بیمارستان پروتستان نیویورک می گوید:"بعضی افراد آن را یک مزاحمت توصیف می کنند."

"خارش" بسیار شدید دارم که در اوج خستگی شب از خواب بیدار می شوم.

تاثیر بیماری های کبدی بر روی پوست

خارش پیوسته می تواند یک نشانه خاموش بیماری کبدی باشد.جایی که کم خونی ، می تواند یک نشانه اولیه بیماری کبد باشد. دکتر سوزی، استادیار گروه پوست در دانشکده پزشکی ییل می گوید:"اگر کبد شما به درستی عمل نکند، اتفاقات جانبی مانند اسیدهای صفراوی باعث سمی شدن بدن می شوند.

هدف اصلی این است که، بیماری کبد را درمان و داروهایی که می توانند اسید های صفراوی را از بین ببرند، تجویز کنند. پزشکان معمولا داروهایی را تجویز می کنند که می توانند جذب بدن از اسیدهای صفراوی را مهار کنند یا مقدار اسید صفراوی که به کبد بازگردانده می شوند را، کاهش دهند.

درماتوفیزیک:

اگر پوست بدن به آرامی خراشیده شوند، ناخن ها را نازک می کند، پوست های قرمز را روی پوست خود می گذارند که 15 تا 30 دقیقه طول می کشد تا ناپدید شوند که ممکن است درماتوفیزیسم وجود داشته باشد.

اگر چه علت این مشخص نیست، کلینیک می گوید که این می تواند ناشی از استرس، عفونت ها، آلرژن ها یا داروهایی مانند پنی سیلین باشد.دکتر روخسار می گوید:"این یک وضعیت پوستی شدید است، جایی که پوست شما حساس به لمس و انتشار بیش از حد هیستامین است."

مناطق لمسی و لباس، بیشترین حساسیت را به درماتولوژی دارند.تشخیص آسان است، اما اغلب اوقات تشخیص داده نمی شود، زیرا برای افرادی که به متخصص پوست متوسل می شوند، به اندازه کافی جدی یا ناراحت کننده نیست.اگر خارش شدید باشد، پزشک میتواندآنتی هیستامین را برای تسکین التهاب تجویز کند.

بیماری نخاعی یکی از علت های خارش پوست

ظاهر شدن خارش مداوم وسط پشت (بدون جوش یا دانه) می تواند نشانه ی نوروپاتی ، نشانه ای از عصبانیت باشد.قبل از ارائه درمان، پزشکان ابتدا بیماری نخاعی را به عنوان یک علت، محروم می کنند. تحقیقات نشان داده است که بیماری ستون فقرات، چه به علت سن یا آسیب، می تواند بر عصب فشار وارد کند و آن را خراب کند، که باعث احساس خارش در پوست می شود.

خارش های نوروپاتی ممکن است در یک طرف بدن و یا هر دو رخ دهد، اما اگر خراش تسکین نداشته باشد، پرچم قرمز بزرگ است.دکتر روسی می گوید:"افراد مبتلا به اگزما احساس خارش می کنند. "اما [خارش عصبی] با خراش بهبود نمی یابد.

خارش، اغلب تشدید می شود. "بعضی ها می گویند احساس می کنند که حشرات بر روی آنها می خزند.هنگامی که بیماری نخاعی یا سایر بیماری ها اتفاق افتاد، ممکن است خارش عصبی با کرم کپسایسین، که از فلفل داغ گرفته شده است، درمان شود، برای سوزاندن اعصاب که به طور نامنظم بر روی پوست شلیک می شود.

خارش پوست نشانه هایی از حساسیت پوستی بیماری سلیاک

جای زخم و تاول روی زانوها ، آرنج‌ها، کپل‌ها و یا موی سر، بسیار خارشی هستند و نشانه هایی از حساسیت پوستی بیماری سلیاک هستند."هنگامی که یک فرد مبتلا به بیماری سلیاک میلوتین مصرف می کند، سیستم ایمنی مخاطی در روده با تولید نوعی آنتیبادی به نام ایمونوگلوبولین پاسخ می دهد."

لنفوم :

دکتر سوزی می گوید:"چیز دیگری که شما باید از اختلالات خون جلوگیری کند." از ۵ تا ۳۰ درصد لنفوم ها مانند هاجکین و غیر هودکین می تواند خارش داشته باشد، خارش با تحریک یا بدون تحریک، می تواند اولین علامت بیماری هوچکین باشد که احتمالا ناشی از سیتوکین ها، مولکول های سیگنال سلولی است که موجب التهاب در پاسخ به عفونت می شود .اگر پزشک شما به لنفوم شک کند، ممکن است اشعه ایکس سفارش دهد ،تا بیماری را از بین ببرد.اگر این بیماری تشخیص داده شد، خارش پس از شروع شیمی درمانی یا پرتودرمانی به زودی متوقف خواهد شد.
بیماری تیروئید یکی از علت های خارش پوست

کامرون روخسر، استاد دانشیار پوست در بیمارستان کوه سینا و متخصص پوست و جراح زیبایی در مرکز زیبایی، پوست و لیزر نیویورک می گوید:بیماری تیروئید، از نظر فعال بون یا غیر فعال بودن، می تواند احساسات عجیب و غریب در پوست ایجاد کند."هیچ کس چگونگی را نمی داند، اما ممکن است تغییرات در غدد عرق ،باعث خشکی پوست شود."

پوست خشک در افراد مبتلا به هیپوتیروئیدی رایج است، زیرا بافت پوست حاوی گیرنده های هورمون تیروئید است که فعالیت سلولی را در صورت عدم وجود هورمون تیروئید کاهش می دهد.

آلرژی یکی از شایع ترین علل خارش پوست

آلرژی ،یکی از شایع ترین بیماری های مزمن در جهان است.در واقع، بسیاری از آلرژی های پوستی در زیر چتر مانند درماتیت تماس قرار می گیرند، تحریک خارش روی پوست شما که هنگام تماس با آلرژن ایجاد می کنید.پیچک سمی، نیکل و یا ترکیبات موجود در اقلام مراقبت شخصی مانند دستمال مرطوب و آرایش، فقط چند مورد از آلرژن ها هستند که، می توانند باعث درماتیت تماس شوند.متخصص پوست شما ممکن است پوست را با ترکیبات مختلفی که با شایع ترین آلرژن ها مرتبط هستند ،شناسایی کند تا علت اصلی آلرژی شما را مشخص کند.

خشکی و خارش پوست به علت یائسگی

اگر در نهایت یائسگی را تجربه کردید، ممکن است متوجه تغییر ناگهانی در ظاهر شوید، از جمله پوست خشک ،از دست دادن استروژن، یک ساختار ضروری برای تولید کلاژن، منجر به پوست نازک تر و خشن تر به دلیل کمبود روغن های طبیعی می شود که رطوبت پوست شما را از بین می برد.جوانانی ،خود را با ژل آلو ورا یا لوسیون کالنگار نگه دارید، که باعث می شود آب در لایه ی بیرونی پوست شما بماند ،تا خشکی و خارش کاهش یابد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید عملیات فتح المبین بعثت خارش پوست علائم بیماری ویروس کرونا کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید عملیات فتح المبین بعثت بیماری کرونا خارش پوست بیماری ها شایع ترین روی پوست پوست شما بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون

داده‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نشانگر اولیه «مولتیپل اسکلروزیس» یا «ام‌ اس» می‌تواند به پزشکان کمک کند تا بفهمند چه کسی در نهایت طعمه این بیماری «دژنراتیو عصبی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد